Actualitate

(UPDATE) Accident rutier pe DN2B, mai multe persoane rănite

FOTO arhiva

UPDATE: Ultimele informații privind accidentul de la Cilibia arată un bilanț tragic. Surse de la locul accidentului anunță că cele două persoane găsite inconștiente de echipele de salvatori și-ar fi pierdut viața. Deși au fost resuscitate minute bune, cele două persoane nu ar mai fi putut fi salvate.

UPDATE: Patru persoane, trei adulți și bebelușul de 3 luni, din cele două mașini implicate în accidentul de la Cilibia, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău, pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații de la fața locului, numărul victimelor accidentului de la Cilibia este de 5. Pe lângă cele două victime inconștiente, încă 3 persoane ar fi suferit diverse traumatisme. Printre răniți s-ar afla și un bebeluș de 3 luni. Cele două persoane inconștiente sunt în stare foarte gravă.

La fața locului sunt prezente trei echipaje SAJ, dar și un echipaj SMURD, descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Polițiștii și reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean, solicitați să intervină, vineri după amiază, pe DN2B, în localitatea Cilibia, acolo unde s-a produs un accident rutier.

Din primele date oferite de IPJ Buzău, a fost vorba de o coliziune frontală între două autovehicule. În urma impactului, două persoane ar fi fost rănite. Victimele sunt evaluate medical la fața locului.

“Pe DN 2B, între localitățile Cilibia și Bâlhacu, județul Buzău, s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 2 victime, care sunt inconștiente. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată pe o rută ocolitoare. Valorile de trafic sunt în creștere”, anunță Centrul Infotrafic.

Etichete