Actualitate

Vacanță de poveste, cu rulota, în Ținutul Buzăului! Buzăul are un camping catalogat drept “un colț de rai”

Buzăul are peisaje mirifice, are obiective turistice extrem de interesante, și, din fericire, în ultimii ani și operatorii din turism au început să investească astfel încât să atragă turiștii, oferindu-le condiții cât mai bune, dar și posibilități de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Un astfel de caz se înregistrează în Ținutul Buzăului, unde proprietarul unui camping a reușit, în doar câțiva ani, să își dezvolte afacerea astfel încât să primească o distincție care spune totul.

Sursa foto Fb/ Vulcanii Noroioși by Muddy Land

“Un camping de poveste, un adevărat paradis natural eco-friendly.” Așa este caracterizat singurul camping din județul Buzău certificat HEAVEN by Ruuts, cu distincția Green Leaf pentru activități sustenabile. Campingul Muddy Land, situat chiar în Ținutul Buzăului, lângă Vulcanii Noroioși, s-a transformat, în ultima vreme, într-un punct turistic unde poposesc, în fiecare an, mii de turiști din țară, și nu numai. Aici, turiștii găsesc loc pentru a-și instala cortul sau autorulota, au la dispoziție reţea de electricitate, apă curentă, duşuri și toalete moderne, inclusiv rețea de internet, dar și preparate tradiționale, cu un gust de neuitat. Și nu este totul. Reprezentanții ruuts.ro, o platformă care conectează posesorii de autorulote cu iubitorii de natură, ajunși la campingul de la Vulcanii Noroioși, au găsit aici pasiune, responsabilitate, grijă pentru mediul înconjurător.

“La  Muddy Land, fiecare detaliu este atent pus la punct pentru a proteja mediul înconjurător. Consumabilele eco, cum ar fi produsele de igienă și curățenie prietenoase cu natura, sunt folosite cu grijă în toate facilitățile campingului. De asemenea, pentru a promova sustenabilitatea și pentru a sprijini comunitatea locală, Muddy Land  pune un accent deosebit pe utilizarea produselor alimentare bio locale. Astfel, oaspeții se pot bucura de mâncăruri gustoase și proaspete, contribuind în același timp la sprijinirea fermierilor și producătorilor locali”, scriu reprezentanții ruuts.travel
PRIMUL CAMPING CERTIFICAT HEAVEN by Ruuts.travel .

După ce au analizat atent tot ceea ce se întâmplă în campingul buzoian, au ajuns la concluzia că acesta este un exemplu de bună practică în turismul ecologic așa că au decis certificarea Heaven by Ruuts și acordarea premiului Green Leaf.

“Certificarea Heaven by Ruuts este o distincție unică acordată destinațiilor outdoor care oferă experiențe autentice și de calitate în mijlocul naturii. Această certificare confirmă că destinația respectivă oferă oaspeților un rai al liniștii și frumuseții natural. Green Leaf Award este un premiu acordat campingurilor care demonstrează un angajament remarcabil în protejarea mediului și promovarea sustenabilității”.