Actualitate

(VIDEO) Dilemă: a fost fotbal sau a fost box? Imagini EXCLUSIVE surprind cum și-au împărțit pumni fotbaliștii a două echipe de Liga a 5-a

Scene șocante s-au derulat sâmbătă, 19 octombrie, în timpul unui meci de fotbal dintre două echipe buzoiene de Liga a 5-a. Fotbaliștii de la AS Victoria Boboc au început să-și împartă pumni cu echipa adversă, AS Recolta Cislău, chiar în timpul meciului de fotbal, pe stadionul de la Boboc.

Aparent din senin, fotbaliștii s-au luat la bătaie spre stupoarea asistenței. Imagini care au ajuns în posesia redacției noastre surprind miezul conflictului. Pe fundal se aude un fluier de arbitru care încearcă să liniștească spiritele, însă din imagini se vede clar cum terenul de fotbal devine, încet încet, câmp de luptă. Se împart pumni și picioare și, de pe margine, se fac apeluri la calmarea combatanților.

Tot în imagini se vede cum unii buzoieni sunt împinși cu brutalitate din teren, ajungând pe margine.

Spre finalul clipului, apare portarul uneia dintre echipe, care încerca să despartă mai mulți jucători. Nu se știe cu exactitate cât a durat încăierarea, însă pe site-urile oficiale încă nu s-a publicat niciun scor al partidei. Să sperăm că nu va fi cu VA URMA!

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian