Actualitate Social

(VIDEO) O familie cu 4 copii are nevoie de ajutor. Buzoienii au rămas sub cerul liber, în prag de iarnă

O familie din municipiul Buzău, formată din 7 membri, are mare nevoie de sprijinul celor din jur. Casa în care locuiau părinții, o bunică și cei 4 copii s-a făcut scrum, sâmbătă seară. Cum posibilitățile materiale ale familiei sunt extrem de reduse, buzoienii au nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare.

Un adevărat coșmar s-a iscat, sâmbătă seară, pentru familia care locuiește pe strada Alexandru Marghiloman. Casa în care trăiau cele 7 suflete, o locuință socială, a fost cuprinsă de flăcări. În ciuda intervenției pompierilor, casa a fost serios afectată, iar tot ce era în interior a fost distrus de foc.

Acum, cei 4 copii cu vârste între 6 și 14 ani, dintre care 2 diagnosticați cu CES, părinții lor și bunica au rămas sub cerul liber, în prag de iarnă. Hainele, încălțămintea, mobilierul, totul le-a fost distrus în câteva minute. Iar posibilitățile buzoienilor de a o lua singuri de la capăt sunt extrem de reduse. Doar tatăl celor 4 copii muncește, așa că veniturile lor sunt mult prea mici. Pentru a trece peste acest necaz, buzoienii au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Ei vor fi repartizați în regim de urgență într-o altă locuință socială, însă în continuare au nevoie de haine, îmbrăcăminte și nu numai.

“Florin are 14 ani, Alexandru are 10 ani, Denisa are 7 ani și Andrei are 6 ani. Mama poartă mărimea S la haine și 40 la încălțăminte și tatăl mărimea M la haine și 43 la încălțăminte. Au nevoie de hăinuțe curate, alimente, produse de igienă personală, obiecte pentru gătit, veselă.

Cei care vreți și puteți să dați o mână de ajutor fie: o puteți contacta pe doamna Toader Ioana la 0762 047 086, fie puteți dona direct în contul tatălui Toader Claudiu IBAN RO17RNCB0318035417000001 sau le puteți duce direct ajutoare pe str. Alexandru Marghiloman nr. 220″, este apelul lansat pe Facebook de viceprimarul Oana Matache.

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian