Actualitate

A murit un medic neurolog cunoscut. S-a stins la spital

Unul dintre cei mai cunoscuți medici din Buzău, doctor Dorina Murgociu, a încetat din viață. Vestea, venită de la Spitalul Universitar, unde medicul neurolog se afla internat a produs o undă de șoc și durere la Buzău.

Cauzele decesului nu au fost anunțate, însă, în luna mai a acestui an, doctor Dorina Murgociu a suferit grave leziuni într-un accident rutier în care a fost implicată mașina condusă de soțul ei. De la acel moment, medicul buzoian nu a mai apărut în spațiul public și nici nu a revenit în activitatea profesională, pe care o desfășura în Ambulatoriul N.Titulescu Buzău.

Primul mesaj de condoleanțe a venit în urmă cu câteva minute de la șefa Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim.

„A plecat dintre noi, lăsând un gol imens, un om bun, o persoana draga sufletului meu, cea mai buna prietena a mea, medic neurolog dr. Dorina Murgociu! A ales sa plece intr o lume mai buna poate, insa intr-un mod neașteptat și foarte repede. Avea un suflet mare și ajuta necondiționat pe toți cei care își strigau cumva durerea în fata ei! O mama devotata, o soție iubitoare, o prietena adevarata si o foarte buna profesionista! Pe scurt, asta era Dorina: un OM extraordinar! Cuvintele acum sunt de prisos! Condoleanțe șotului Lucian si copiilor, Florin si Lorelai, nepoatelor Delia si Ioana!”, a scris Carmen Ichim pe Facebook

În primăvara acestui an, dr. Murgociu intenționase să candideze din partea PNL Buzău pentru un post de consilier pentru a o susține pe Carmen Ichim în cursa electorală.

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian