Actualitate

(Video) Neagu, emoționat: ”S-a tras cortina pentru mine. Plec cu zâmbetul pe buze”


Momente încărcate de emoție pentru Petre Emanoil Neagu care, în doar câteva zile, iși va încheia cel de al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Buzău. După zece ani în această instituție, Neagu spune că pleacă cu zâmbetul pe buze pentru că lasă următorului președinte ales al Consiliului Județean ”o casă la cheie”.

Făcând un scurt bilanț al anilor petrecuți la Consiliul Județean, Petre Emanoil Neagu spune că în timpul mandelor s-a preocupat de imaginea acestei instituții pe care și-a dorit să o facă vizibilă. Nu are regrete deși recunoaște că uneori a mai greșit.

Lista realizărilor cuprinde proiecte în toate domeniile, precum infrastructură rutieră, sănătate, dar și cultură și protecție socială. Pentru toate aceste proiecte, în zece ani la Consiliul Județean s-au investit aproape 700 de milioane de euro.

Deși mai sunt lucruri de făcut, Neagu spune că la Consiliul Județean va exista continuitate pentru că președintele ales, Lucian Romașcanu, face parte din același partid dar vine cu o experiență dobândită prin funcțiile pe care le-a avut la nivel central, dar și pentru că unul dintre cei doi vicepreședinți, respectiv Adrian Petre, va fi ales pentru un nou mandat. De asemenea, pentru investițiile în sănătate, Neagu spune că se bazează pe cel de al doilea vicepreședinte al CJ, Claudiu Damian, manager al Spitalului Județean timp de zece ani.

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian