Divertisment

A filmat unde nu trebuia. Cine e cântăreața bună de plată

A vrut să aibă un videoclip deosebit, dar acum este bună de plată.

Artista care ne bucură audiția la radio Focus fm este acum în centrul atenției, după isprava făcută la filmarea videoclipului din Poiana Narciselor. Cântăreaţa de muzică populară Anuţa Motofelea a fost sancționată de Administrația Parcului Național Munții Rodnei, după ce a filmat un videoclip în Poiana Narciselor, arie protejată. Interpreta nu a cerut aprobare, astfel că acum este amendată.

“În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei. Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încalcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeanua măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul.Suntem siguri ca d-na AM nu a vrut, cu intenție, să aducă niciun prejudiciu Parcului Național Munții Rodnei, dar va trebui totuși să răspundă contravențional pentru fapta ei.”, este reacția oficialilor.

Videoclipul piesei “Dorul”, în care Anuța Motofelea apare în Poiana Narciselor cu un buchet de narcise în mână, a fost publicat pe rețelele sociale pe 17 iunie.