Actualitate

(UPDATE) Accident grav pe DJ 203K. Mai multe persoane au fost rănite (FOTO)

UPDATE: O fetiță de doar 9 ani a fost rănită în urma accidentului de la Mătești. Din fericire, ea a suferit răni ușoare. O altă persoană care se afla într-una dintre mașini este,însă, în stare gravă, la spital.

“În urma accidentului rutier de pe raza localitatii Mătești, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 3 victime, între care si o fetita în vârstă de 9 ani, rănită ușor. O singură victimă este în stare gravă, celelalte două fiind stabile hemodinamic si respirator. La acest moment, toate cele trei victime primesc îngrijiri medicale și se află în investigatii”, anunță Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

UPDATE: Potrivit ISU Buzău, în urma accidentului rutier, 3 persoane au fost rănite. O persoană încarcerată a fost extrasa de către echipajul de descarcerare și preluata de echipajul SMURD. Toți răniții au fost transportați la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Trafic blocat pe DJ 203K, Mătești,din cauza unui accident rutier.


Potrivit primelor informații, se pare că este vorba despre o coliziune între 2 autovehicule. În urma impactului, o victimă ar fi încarcerată. Alte 2 persoane ar necesita îngrijiri medicale.
Etichete