Actualitate

(UPDATE) Accident în lanț la Crucea Comisoaiei. Victime multiple, inclusiv un mort (FOTO)

Una dintre persoanele rănite în accidentul de la Crucea Comisoaiei a decedat.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Buzău către Vrancea, de un șofer de 48 de ani, din Iași, a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus de către un șofer râmnicean, de asemenea în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, mașina râmniceanului a fost proiectată, avariind alte 2 autoturisme care circulau pe direcția Vrancea către Buzău. La volanul acestora se aflau 2 șoferi, în vârstă de 61, respectiv 30 de ani, din Buzău și Grebănu.

În urma coliziunii, una dintre pasagerele din mașina șoferului ieșean, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Iași, a decedat.

Totodată, accidentul s-a soldat cu rănirea altor 5 persoane: șoferul din Iași și o pasageră din mașina acestuia, în vârstă de 68 de ani, conducătorul auto din Râmnicu Sărat și o pasageră în vârstă de 28 de ani, respectiv șoferul din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliția Buzău.

UPDATE: Reprezentanții Spitalului Județean vin cu precizări în privința victimelor accidentului de la Crucea Comisoaiei:

”In urma accidentului rutier de pe raza localității Crucea Comisoaiei, la U.P.U a S.J.U.Buzău au fost transportate 5 victime: o femeie în vârstă de 69 de ani, un bărbat în vârstă de 48 de ani, un bărbat (sofer) în vârstă de 29 de ani, o femeie în vârstă de 28 de ani si un bărbat în vârstă de 62 de ani. Toate victimele se află în investigații. ”

UPDATE: Se pare că numărul victimelor în carambolul din zona Crucea Comisoaiei ar fi mai mare de 4 așa cum au precizat inițial polițiștii, la o primă evaluare a datelor accidentului. Numărul persoanelor rănite ar fi se pare de 6. La fața locului sunt direcționate mai multe forțe: polițiști, pompieri, echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău. Una dintre mașini a rămas în urma accidentului pe carosabil și blochează șoseaua, alta a ajuns pe câmp.

Traficul este în continuare blocat.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident în lanț produs marți dimineață pe DN2E85, în zona Crucea Comisoaiei.

Din primele informații, 4 mașini ar fi implicate în carambol iar la o primă evaluare ar fi de 4 victime.

Este vorba despre persoane care au fost rănite în urma accidentului în lanț.

Traficul este blocat pe DN2E85, în zona producerii evenimentului rutier.

Revenim!