Alertă Coronavirus Buzău SĂNĂTATE Șansa de Ramnicu Sărat

ADRIAN DANIELESCU ÎȘI VARSĂ NĂDUFUL ȘI ALEGE SĂ RĂMÂNĂ MANAGER AL SPITALULUI MUNICIPAL RM.SĂRAT. Vezi, AICI, ce l-a deranjat atât de tare încât să-și anunțe plecarea

 Adrian Danielescu a revenit asupra deciziei de a demisiona de la vârful Spitalului Municipal din Rm.Sărat, unitate suport pentru tratarea bolnavilor de coronavirus.

Într-un comunicat de presă remis marți, Danielescu a explicat ce a stat la baza gestului său de a-și anunța demisia. Așa cum șansanews.ro anunța luni, aici, Danielescu a ales să facă un pas în spate după ce nu a fost invitat, duminică, să participe la vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în spitalul al cărui manager este.

” Vizita ministrului Sănătății și ceea ce a urmat după m-au făcut să iau decizia de a-mi depune  cererea de demisie. Nu este normal ca într-o perioadă grea ca aceasta pe care o străbatem, perioada în care alături de personalul medical și nu numai, am încercat să obținem maximul de rezultate posibil, cu un minim de resurse, managerul spitalului să nu fie chemat ca să poată să expună problemele cu care se confruntă  unitatea și implicit angajații și pacienții, la vizita ministrului de resort. Neimplicarea mea la discuții am considerat-o ca fiind o lipsă de apreciere asupra activității proprii de manager. Acest lucru m-a făcut să-mi depun demisia”.

Marți, în urma discuțiilor purtate cu personalul medical, Danielescu  a decis să revină asupra deciziei și să rămână în continuare la vârful spitalului.

”La întâlnirea avută cu medicii șefi de secție am realizat că întreg colectivul consideră că managerul trebuia să fie prezent la discuții ca să-și susțină unitatea managerială. Ascultând argumentele celor care cu adevărat au muncit în acest spital și care depun toate eforturile și în prezent, mai ales în această perioadă grea, să-și facă datoria, mi-am dat seama că nu este un moment bun ca instituția să rămână fără conducere. Acum, consider că trebuie să trecem împreună peste aceste greutăți, atât eu ca manager, cât și cadrele medicale, pentru a acorda tot sprijinul pacienților. Drept pentru care m-am decis să revin asupra deciziei de demisie”.

Citește și: http://sansanews.ro/directorul-spitalului-municipal-din-rm-sarat-adrian-danielescu-si-a-dat-demisia-are-legatura-cu-vizita-ministrului-sanatatii-nelu-tataru/