Actualitate

(FOTO) Alertă maximă! Toate autospecialele ISU Buzău, mobilizate la Spitalul Județean

UPDATE: Buzoienii care se aflau în incinta UPU Buzău în momentul în care a fost sesizată problema la instalația de oxigen povestesc cum s-a întâmplat totul. A fost o reacție imediată a cadrelor medicale, care au dispus evacuarea unității de urgență. Oamenilor li s-a explicat că este o problemă la instalația de oxigen, așa că trebuie să se îndepărteze de zona UPU cât mai repede.

Ulterior, medicii UPU au trecut la trierea pacienților care veneau cu ambulanțele la spital și direcționarea acestora către zonele în care erau preluați de reprezentanții spitalului.

UPDATE: Între timp, pacienții care ajung la spital cu ambulanțele, având diverse afecțiuni, sunt înregistrați în documente în curtea unității spitalicești.

UPDATE: În total, imediat după sosirea pompierilor la UPU Buzău, acolo unde se semnalase un posibil incendiu, au fost evacuați 18 pacienți și 4 cadre medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Alertă la Spitalul Județean Buzău, vineri după amiază. Un apel la 112 a anunțat producerea unui incendiu la nivelul Unității de Primiri Urgențe. Imediat, la fața locului au fost trimise toate autospecialele disponibile din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău.

Pompierii au ajuns rapid la spital. Au evacuat 18 persoane persoane și au stabilit că, din fericire, incendiul nu se confirmă. De fapt, o defecțiune apărută la instalația de oxigen a dus la degajări mari de fum. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În condițiile în care incendiul nu s-a confirmat, la Spitalul Județean Buzău rămân câteva echipaje ISU, restul se întorc la bază.


Etichete