Divertisment Tineri pentru România

ANDREEA BALABAN, CEA MAI CUNOSCUTĂ BUZOIANCĂ DE PE INTERNET. Secretul succesului

Buzoianca Andreea Balaban nu este doar una dintre cele mai puternice personalități de pe internet în România, ci și un model care ne inspiră cu fiecare ținută și ne dă posibilitatea de a învăța multe despre cum să ne îmbrăcăm. În vremuri ca astea, când vedetele optează pentru ținute sumare, cât mai provocatoare și cu cât mai multe piele la vedere, Andreea Balaban este o prezență pe care nu o poți rata, dar este mereu îmbrăcată în haine care aduc aminte de cele mai bune perioade ale modei, de la anii ’30 până la anii ’80, buzoianca ne inspiră în mod constant și ne amintește că a fi LA MODĂ nu este o ocupație, este o stare de spirit. Ea deține canalul de YouTube Andreea Balaban și are peste 385.0000 urmăritori.

Andreea Balaban a vorbit despre începuturile sale în online-ul românesc și despre succesul pe care l-a dobândit în timp. Consideră că a început la momentul potrivit, când mediul online nu era încă suprapopulat și crede că reușita sa se datorează faptului că e perseverentă, ceea ce poate fi o lecție indiferent ce visăm să realizăm. În plus, atenție, naturalețea poate fi punctul cheie și e si foarte comfortabil să fii tu, fără să obosești constant să pozezi în alte personaje.

Am pornit blogul în 2010, odată cu înscrierea la facultate. Cochetam cu ideea unui spațiu al meu în online încă din perioada liceului, când tocmai descoperisem blogurile internaționale de stil personal și le citeam cu religiozitate. La noi încă nu apăruse moda acestor publicații, iar la vremea aceea mă gândeam că ar fi o idee excelentă să pornesc un astfel de jurnal online în care să împărtășesc din pasiunile mele cu fete (poate și baieți) interesați de aceleași subiecte ca mine: modă, frumusețe, vintage, lifestyle.

Despre succes…

În cazul meu este vorba despre o combinație de factori: primul este “momentul potrivit” (am pornit atunci când trebuia, într-o vreme în care mediul online nu era încă suprapopulat), al doilea îl reprezintă perseverența, prin munca depusă continuu, iar cel de-al treilea este naturalețea cu care abordez temele și oamenii pe care îi atrag. Nu este pe placul tuturor, dar cred că autenticitatea și forma naturală a fiecăruia, fără cosmetizari inutile, reprezintă cea mai sigură cale spre a atrage oamenii potriviți.


Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu