Divertisment

Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț continuă certurile

Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț continuă certurile. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai multe săptămâni a izbucnit un scandal între Armin Nicoară și nașa lui, Georgiana Lobonț. Totul a început după ce el a acuzat-o că are să-i dea mai mulți bani pe niște piese, iar de aici artista a răbufnit și s-a ajuns la un adevărat conflict între fini și nași.

O perioadă de timp nu s-a mai aflat nimic despre conflictul dintre Armin Nicoară și nașa lui și a Claudiei Puican. Mulți au crezut că au revenit, din nou, la sentimente mai bune, mai ales că nu este prima dată când se ceartă. 

Deși a spus mai multe lucruri publice care au deranjat-o pe Georgiana, Armin Nicoară nu consideră că a spus ceva de rău, ba chiar își dorea ca ea să fie nașa copilului său atunci când o să vină momentul respectiv. Totuși, scandalul nu s-a oprit aici, fiindcă inclusiv soțul artistei a intervenit printr-o replică neașteptată către Armin Nicoară.

“Când am avut multe de spus nu a fost bine, a înțeles toată lumea ce a vrut și cum a vrut și tot nu pot să zic că acum oamenii îmi dau dreptate. În momentul de față sunt foarte bine, nu mă mai interesează. Ea trebuia să fie și nașa copilului, pentru că așa e tradiția, doar că dacă m-a blocat, cui să-i scriu? Înseamnă că are ceva cu mine. La noi scandalul a pornit de la piese. Nu sunt genul să răspund cum mi s-a zis mie. Eu nu joc în liga oamenilor bogați, sunt un om normal.”, a mai spus acesta.

Armin a explicat că este în continuare la block pe rețelele de socializare, însă susține că nu a greșit cu nimic din tot ceea ce a spus.

“Nu pot să mai spun nimic de Georgiana Lobonț, sunt blocat peste tot, nu am ce să mai văd. Eu mi-am spus durerea și oful când a fost momentul și mi-a zis „noi suntem în altă ligă’ și am spus că bine. Acum toată lumea știe ce s-a întâmplat, eu vreau să o închei frumos, pentru că nu vreau să mă cert cu ea. Claudia tot zice să o încheiem, eu i-am zis că vreau să o închei și doar mi-am spus oful, am primit un mesaj de la Rareș, care mi-a zis ‘noi suntem în altă ligă’ și am zis perfect, are 100% dreptate și că nu mai vreau să-i deranjez. Eu sunt blocat peste tot de Georgiana.”, a declarat Armin Nicoară.