Divertisment

Atenție! Se votează hitul lunii august. Focus Fm face valuri cu premierele muzicale

Cel mai popular radio regional aduce în această vară hiturile și la malul mării și peste tot unde românii își fac vacanțele. În luna august, românul ia cu el aparatul radio, chiar dacă pleacă în vacanță, mai ales că hiturile noi răsună la cea mai iubită stație radio.

Ultima lună de vară aduce bucuria hiturilor românești, cântate de artiști extrem de îndrăgiți. Bucuria și veselia își dau mâna și fac din finalul de vară unul energizant. DJ-ii Focus Fm sunt puși pe distracție, iar focusomanii intră în jocul pus pe frecvență de artiști care se întrec ca hiturile lor să devină cele mai votate în această lună. Anastasia Lazariuc, Gabriel Dorobanțu, Ion Popa, Millenium, Oana Radu, Vlăduța Lupău, Cristina Vasiu, Anișoara Puică, Diana Bucșa și Laura așteaptă voturile pentru ca piesa lor să devină Hit de lună, în acest final de vară.

Muzica populară este extrem de nouă și vine să bucure sufletele de români adevărați. Premiere muzicale sunt făcute la Focus Fm de Steliana Sima, Mihaela Gurău, Simona Costin, Dan Nistor sau Viorica Macovei.

Vara asta se poartă Focus Fm, la maximum!