Divertisment

Azi, 5 ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Celebra cântăreață s-a stins din viață pe un pat de spital, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu ciroză și Hepatita C. Starea interpretei s-a degradat rapid pentru că, medicii care au avut-o în grijă, i-ar fi descoperit și un cancer la ficat, adenocarcinom.

La 5 ani de la dispariția fulgerătoare a artistei, băieții și fratele regretatei Ileana Ciuculete au pregătit pachete cu mâncare pe care le-au împărțit la cimitir. Băieții artistei s-au asigurat că mormântul mamei lor este plin cu flori.

De-a lungul carierei sale artistice, cântăreaţa de muzică populară a fost extrem de îndrăgită și a avut nenumărate colaborări inedite, alături de Andra, Axinte de la Vacanţa Mare sau de Denisa cu care a interpretat o piesă în limba sârbă. Cu cântece reprezântand zona Olteniei, Ileana Ciuculete a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată în România cu 3 discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia cu 1 disc de aur.

Cântecele pline de zvâc se por recepționa în programele Focus Fm. Duetul cu Puiu Codreanu de mai jos, dar și Cic, cic, cic sau Asta e boala ta, La cârciumă în sat sunt melodii care sunt difuzate de stația regională de radio.