Actualitate

Azi se afișează rezultatele la bacalaureat. De unde le poți afla

Zi plină de emoție, astăzi, pentru absolvenții de liceu, care vor afla dacă au sau nu diploma de bacalaureat. Azi vor fi afișate rezultatele examenului maturității, așteptate cu nerăbdare de tinerii buzoieni care anul acesta au terminat liceul, iar în ultima vreme au trecut prin focurile examenului.

Peste 2500 de candidați și-au depus dosarele de înscriere pentru a susține bacalaureatul. Totuși, unii dintre ei nu s-au prezentat la unele probe, iar în cazul celor care au susținut examenul pentru prima oară, absența este echivalentă cu ratarea șansei de a obține diploma.

Rezultatele vor fi a6fișate în centrele de examen, dar vor fi publicate și pe site-ul Ministerului Educației, AICI. La fel ca rezultatele de la evaluare, și cele de la bacalaureat vor fi anonimizate, fiecare elev putând-și afla nota în baza codului unic pe care l-a primit la începutul examenului. Începând cu ora 12.00 până la ora 18.00, candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații, urmând ca rezultatele finale ale bacalaureatului să fie afișate pe 1 iulie.