Actualitate

Breasla avocaților, îndoliată. Tânăr avocat, moarte subită

Doliu în Baroul Buzău. Un tânăr avocat, extrem de iubit de colegi dar și de buzoieni, s-a stins astăzi din viață chiar în fața casei sale din Vernești. Din primele date, se pare că bărbatul ar fi făcut stop cardio-respirator.

Dumitru Daniel Tibișoiu a murit astăzi, în jurul prânzului. Avocatul ar fi făcut stop cardio-respirator și chiar dacă un echipaj de la Ambulanță a intervenit imediat și i s-au făcut manevrele de resuscitare, bărbatul nu a răspuns. Decesul a fost declarat la Unitatea de Primiri Urgențe Buzău unde a fost adus în încercarea disperată de a-l salva.

Mai multe despre ce i-a provocat moartea rapidă se va afla, cel mai probabil, în urma necropsiei.

Vestea tragică a morții avocatul Dumitru Daniel Tibișoiu a creat o undă de șoc printre avocații buzoieni. Bărbatul avea doar 47 de ani, iar dispariția sa fulgerătoare a lăsat în urmă o durere profundă în rândul celor care l-au cunoscut.

Un mesaj prin care anunța decesul bunului său prieten a fost postat pe pagina de socializare de Mihai Răzvan Moraru.

”Azi am pierdut un om deosebit: Daniel Tibișoiu. Un OM care mereu a ajutat oamenii fără posibilități dar și oamenii care aveau nevoie de sprijin pentru respectarea legii! Un profesionist cum rar am întâlnit in viața asta, un avocat foarte bun! Un OM care și-a iubit familia și care a ținut la prieteni, la sinceritate și la bunătate!  Azi am pierdut un prieten drag! De la care am învățat foarte, foarte mult! Simt ca lumea asta e mult mai goală începând de azi!

Draga prietene, imi va fi dor de cafeaua la care dezbateam tot ce era bun și rău pe lumea asta, de sfaturile tale, de bunătatea ta și de inteligenta ta!  Nu știu ce planuri are cel din cer, dar azi a gresit enorm! Nu e corect sa te ia atât de devreme!  Drum lin printre stele!

De la aflarea tragicului eveniment, pe rețele de socializare curg mesajele de condoleanțe pentru familia îndurerată.

Printre cei îndoliați de dispariția avocatului Daniel Tibișoiu se numără și ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, nașul familiei avocatului.

” Un om de o mare bunătate, un suflet curat, un om foarte drag, avocatul Daniel Tibisoiu a plecat mult prea devreme… Dumnezeu să te odihnească, Dănuț! ”, a scris, pe Facebook, Lucian Romașcanu.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Îmi pare extrem de râu pentru tragedia întâmplata! Mi a fost prieten și era un profesionist desăvârșit un tata și soț model și o persoana plăcută ,plina de viață ! Drum lin la îngeri ,draga prietene ! Cu maxima tristețe ,Adi T