Social

Camion cu 5000 de păsări, răsturnat pe DN 2 C

accident
Un camion care transporta cinci mii de păsări s-a răsturnat miercuri dimineață pe DN 2 C, la intrare în localitatea buzoiană Padina. Traficul este restricționat la ora postării acestei știri iar păsările au scăpat vii în urma accidentului.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 8.30,. pe Drumul Naţional 2 C. Din primele date, în timp ce conducea un autocamion de mare tonaj pe direcția Ialomița către Buzău, un șofer buzoian de 53 de ani a pierdut controlul direcției, răsturnându-se pe lateral cu mașina de mare tonaj care transporta circa cinci mii de păsări. În urma accidentului, șoferul a fost rănit, fiind preluat de o ambulanță SMURD pentru ca paramedicii să-i acorde primul ajutor medical.
La fața locului, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. De menționat că păsările nu au avut de suferit după ce mașina cu care erau transportate s-a răsturnat. Nu au fost rănite iar cuștile în care se aflau au rămas intacte. Traficul pe DN 2 C se desfășoară cu probleme și la această oră.