Actualitate Divertisment

Care este cea mai norocoasă zi din această săptămână pentu fiecare zodie!

În ultima săptămână de Cireșar a anului 2024, avem parte de două evenimente astrologice, majore, destul de importante: intrarea lui Lilith în Balanță și intrarea lui Saturn, cunoscut și ca Marele Înțelept, în retrograd în zodia de apă a Peștilor. Cu toate că pot părea drept tranzituri mai dificile, nu există nici un motiv de panică. Și această săptămână poate să ne aducă noi oportunități și vibrații pozitive în cale. Majoritatea plantelor se află în poziții bune pe cer!  

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iunie

Comunici mai ușor și, deși nu pare ca un detaliu important, vei observa că un cuvânt spus la momentul potrivit poate să-ți aducă oportunități noi, să înlăture obstacole și chiar să întoarcă roata în favoarea ta. Este important să-ți controlezi impulsivitatea și să rămâi imparțială în disputele din jurul tău. De asemenea, poți primi vești care te bucură în ceea ce privește anumite obiective financiare. Dorințele tale se vor împlini mai ușor dacă le comunici la momentul potrivit și cu tonul potrivit.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Zi norocoasă: Joi, 27 iunie

Te concentrezi pe eforturile profesională și vei observa că acestea au dat roade. Astfel, te pregătești de o schimbare importantă: o mărire, un nou loc de muncă, o idee de afacere foarte profitabilă sau o colaborare neașteptată pe termen lung. De asemenea, planurile de călătorie se solidifică în această zi, iar vacanța ta de vis poate deveni realitate mai repede decât crezi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Zi norocoasă: Miercuri, 26 iunie

Pui mai mult accent pe rezolvarea unor treburi în jurul căminului tău. De asemenea, în această zi acorzi mai multă atenție problemelor sau nevilor membrilor familiei tale. Poți să le faci o surpriză, să le dai un sfat prețios sau să-i ajuți cu o mică favoare care pentru ei va fi ne prețuită. Este o zi bună pentru a aduce mai multă lumină personalelor din jurul tău și de a le oferi o parte din voia ta bună.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Zi norocoasă: Luni, 24 iunie

E minunat să simți îmbrățișarea caldă a Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, toate deodată, asupra ta. Simți că Universul te susține și totul îți merge incredibil de ușor. Comunici mai ușor, te simți adorată și rezolvi mai multe probleme personale și profesionale. Poți chiar și să planifici o super petrecere. Ce îți poți dori mai mult decât să începi săptămâna în forță și să profiți din plin de toate aceste ocazii minunate ce-ți ies în cale?

Leu (23 iulie – 22 august)

Zi norocoasă: Duminică, 30 iunie

Duminică este o zi destul de dinamică pentru tine, dragă Leu. Alergi dintr-o parte în alta, dar te vei simți mai energizată ca niciodată. Ai parte de deplasări, de vizite, de ieșiri în oraș și chiar de distracție alături de niște prieteni mai vechi, pe care nu ai ocazia să-i vezi atât de des. Dacă ești singură, poți cunoaște o persoană nouă care să fie fascinată de prezența ta încă de la prima privire.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Zi norocoasă: Miercuri, 26 iunie

Îți redirecționezi energia către interior și simți nevoia să-ți asculți mai mult inima și nevoile tale interioare. În ultima vreme, este posibil să-ți fi neglijat sufletul, iar acest lucru a început să se simtă destul de tare. Este o zi bună să te concentrezi înapoi pe tine și chiar să planifici o vizită înapoi în localitatea natală sau în locurile unde te simți liniștită și conectată cu sinele tău autentic. E o zi bună pentru a reevalua situații și a te reîncărca energetic.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Zi norocoasă: Vineri, 28 iunie

Este o zi în care poți primi atenția și recunoașterea pe care le-ai visat. Ești dornică să primești o recompensă sau să simți că ceea ce faci nu este în zadar. Ai mai multă energie pentru a-ți pune un plan în aplicare sau ca să-ți îndeplinești o dorință. Totuși, este important să-ți acorzi momente de odihnă și de reflecție asupra următorilor tăi pași. Ideal ar fi să nu pornești la drum fără un plan bine stabilit cu obiective realizabile și clare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iunie

Te concentrezi mai mult pe sănătatea ta și poți primi vești care să te liniștească. Planurile tale de viitor pot prinde contur acum, dar este importantă să-ți acorzi mai mult timp pentru odihnă. Încearcă să-ți încetinești puțin stilul de viață, căci vei putea debloca noi energii care să te ajute pe termen lung. Vei învăța mai mult și vei descoperi lucruri pe care nu le știai despre tine. Important este să păstrezi o atitudine deschisă și o atmosferă luminoasă în jurul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Zi norocoasă: Joi, 27 iunie

Poți primi oportunitatea să semnezi un nou contract de orice fel, care e mult mai avantajos pentru tine. Totodată poți să-ți cumperi ceva nou, un lucru pentru care ai economist și pe care ți l-ai dorit de foarte mult timp. Tot joi relația cu colegii tăi sau cu apropiații se îmbunătățește și te poți bucura de o zi plină de râsete și voie bună, o atmosferă calmă și plină de glume.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Zi norocoasă: Sâmbătă, 29 iunie

Poți dezvolta cu ușurință aspecte care țin de o prietenie sau de viața ta romantică. Dacă ai ieșit de curând dintr-o relație, ziua de sâmbătă îți aduce o revelație pe plan sentimental și să te simți mai împăcată cu alegerea făcută. Dacă acest context nu ți se aplică, poți în schimb să te simți împlinită sau împăcată cu o relație de prietenie care s-a dezvoltat frumos și care și-a parcurs drumul unic.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Zi norocoasă: Miercuri, 26 iunie

În această zi de concentrezi pe echilibru și pe armonie. De aceea, poți găsi o soluție de compromis într-un conflict pe care îl aveai cu un membru al familiei, un prieten sau un coleg de la muncă. Poți de asemenea să oferi sfaturi și soluții inspirate unei persoane care vine să-ți ceară sfatul. Dacă ești deschisă să-i ajuți acum, acest ajutor se va întoarce la tine sub o altă formă, într-un mod mult mai profitabil decât ai putea crede.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Zi norocoasă: Joi, 27 iunie

Este o zi numai bună să-ți manifești creativitatea fără limite. În această joi, lasă-te inspirată și caută activ surse de inspirație: mergi la un muzeu, citește un roman, vizionează un film. Ideile care îți vin acum te vor ajuta să strălucești mai tare. Talentele tale sunt pe punctul de-a fi recunoscute. Asumă-ți riscuri și urmează-ți inima, căci ai de câștigat.