Divertisment

CÂT DE ÎNDRĂGOSTIT E VALENTIN SANFIRA. S-A ÎNSURAT! Vezi poze

Valentin Sanfira și Codruța Filip sunt oficial soț și soție. Si-au spus „DA” într-un cadru feeric apoi au încins horele alături de aproximativ 70 de invitați.

Au spus DA în fața ofițerului stării civile apoi au încins petrecerea la care toata lumea s-a distrat pe ritmuri populare. Printre cei aproximativ 70 de invitati s-au numărat și foarte mulți artiști care au întreținut pe rând atmosfera. Maria Cârneci, Vasilica Tătaru, Maria Constantin sau Marian Mexicanu sunt doar câteva nume care le-au cântat proaspeților căsătoriți.

Valentin și Codruța s-au cunoscut aproape acum doi ani, la o emisiune tv și s-au îndrăgostit pe loc. Diferența de vârstă dintre ei este de șase ani, iar Codruța i se adresa la început lui Valentin cu „dumneavoastră”.
Petrecerea a fost grozavă. Cei doi miri și-au ospătat invitații cu meniu tradițional din care nu au lipsit și sarmalele cu mamaligă dar și cu „tortul miresei”. S-au decis să se căsătorească, însă, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și au fost nevoiți să amâne nunta mare pentru 2021.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu