Actualitate

Caz șocant la Mărăcineni! Femeie târâtă de autobuz, poliția face anchetă

Acuzații grave la adresa societății Transbus, aduse de mai mulți locuitori ai comunei Mărăcineni, care reclamă că o femeie ar fi fost realmente târâtă de un autobuz. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, în satul Potoceni.

Femeia ar fi ajuns în stația unde trebuia să coboare, iar șoferul nu ar mai așteptat că ușile să se închidă, ci a pornit de pe loc. Femeia ar fi reușit să pună doar un picior jos, mâna stângă rămânându-i prinsă în ușile autobuzului, închise în timpul mersului.

Surse de presă susțin că șoferul nu ar fi observat că femeia este târâtă de autobuz, călătorii fiind cei care i-au strigat acestuia să oprească. Aceleași surse precizează că parte din senzorii autobuzului ar fi fost anulați pentru a nu perturba șoferul, care circulă cu căștile pe urechi, ascultând muzică.

Incidentul seamănă izbitor cu ce s-a întâmplat august 2023 la Arad, unde o femeie a murit după ce a fost târâtă de un tramvai. În acest caz, din fericire, buzoianca a scăpat ca prin minune.

Scăpată la limită, femeia a sunat la 112, iar o ambulanță a preluat-o și a transportat-o la spital, unde medicii au constatat că avea mai multe leziuni la mâna stângă.

Cazul este confirmat de poliție, iar oamenii legii au început cercetările în cadrul unui dosar penal.

”Polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că pasagera unui autobuz, în vârstă de 50 de ani, a fost rănită. Din primele cercetări de la fața locului, un buzoian în vârstă de 43 de ani nu s-ar fi asigurat la plecarea din stație, la închiderea ușilor pentru îmbarcare-debarcare, context în care ușile glisante ar fi surprins pasagera ce cobora din vehicul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Contactat de reporterii Șansa News.ro, directorul Transbus, Gică Toader, a spus că informația nu a fost înțeleasă bine, iar ulterior a refuzat să mai comunice ceva jurnaliștilor.

„Nu ați înțeles bine,doamnă”, a transmis directorul Transbus, Gică Toader

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu