Actualitate

„Cazul Morodan” se repetă la Buzău? Cum și de ce a fost încătușată o buzoiancă în trafic

Se pare că proverbul „vorba dulce, multe-aduce” nu se potrivește în orice situație. O arată cel mai bine ceea ce s-a întâmplat ieri, pe DN22, în Balta Albă, unde o tânără de 31 de ani a fost încătușată de oamenii legii. Tânăra a refuzat să coopereze și a manifestat un comportament extrem de ciudat, în ciuda încercărilor repetate ale polițiștilor de a comunica sau de a o ajuta.

Oprită pentru un control de rutină, tânăra, originară din Râmnicu Sărat, a folosit un limbaj plin de injurii în dialogul cu polițiștii, astfel că aceștia, după zeci de încercări de a o liniști s-au văzut nevoiți să renunțe. Mirosul puternic de alcool și gesturile cel puțin ciudate le-au ridicat polițiștilor multe semne de întrebare.

Polițiștii au informat-o că trebuie să fie testată cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat vehement, făcându-i pe oamenii legii să ia în calcul chiar și consumul de substanțe interzise.

În ziua de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Râmnicelu au reținut o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Râmnicu Sărat, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice’’. În aceeași zi, în jurul orei 19.00, aceasta a fost depistată de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN22, în Balta Albă.

Comportamentul inadecvat i-a determinat pe polițiști să o încătușeze pe tânără, care a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului pentru a dispune cu privire la o măsură preventivă.

Etichete