Divertisment

Ce a pățit Cornelia Rednic după ce a slăbit 33 de kilograme. Artista atrage atenția că dietele sunt foarte periculoase

Cornelia Rednic a slăbit 33 de kilograme în trei luni, cu o dietă concepută de ea. Cântăreața de muzică populară a reușit să-și subțieze silueta atât de mult, încât vecinii nu o mai recunoșteau, însă urmările n-au fost tocmai plăcute. Artista şi-a mobilizat toată ambiţia şi toată voinţa şi a început o dietă severă. A reușit să piardă multe kilograme, dar și părul și ajunsese să poarte perucă. A fost o dietă drastică, cu mai multe efecte adverse.

Cornelia Rednic a reușit să piardă kilogramele nedorite, însă dieta drastică i-a afectat sănătatea.

“Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă.”

Artista recunoaște că astfel de diete sunt foarte periculoase și atrage atenția celor care vor să slăbească să fie foarte atente.

Cântăreața Cornelia și soțul Lupu Rednic s-au îndrăgostit unul de celălalt încă de pe băncile școlii, iar de atunci sunt de nedespărțit. Nu au reușit să facă un copil până acum pentru că nu și-au dorit să devină părinți.