Divertisment

Ce hituri noi lansează Focus Fm în decembrie

Zilele acestea au apărut pe frecvențele celui mai iubit radio câteva piese nou-nouțe care fac cea mai bună atmosferă în toate aria de acoperire.

Ecaterine și Dimitri au lansat Stele Norocoase. Frumoasă piesă, cu un mesaj superb de dragoste. În cea mai frumoasă lună din an, Focus Fm propune această nouă melodie să devină hit în programele de radio.

O piesă cu un nou stil muzical față de ceea ce ne-au obișnuit până acum, lansează Viorica și Ioniță din Clejani. Melodiile lor au stofă de hit, iar acest nou cântec, Dulce acrișor, a ajuns în heavy-rotation pe Focus Fm.

Eugenia Nicolae și Cazanoi Brothers ne propun spre ascultare, în luna decembrie 2022, la radio Focus Fm , piesa lor Sus paharul. Un stil aparte, un fel de funk lautaresc, are acest nou single de la radio.

Focus Fm adună hiturile și face atmosferă de sărbătoare și emite în Buzău pe frecvența 93.8 Mhz, în Rm. Sărat pe 104.7 Mhz, în județele Vrancea, Brăila și Galați pe 97.0 Mhz, iar în Slobozia pe 92.9 Mhz. Pe internet poate fi recepționat pe focusfm.ro inclusiv pe device-urile mobile.