Divertisment

Ce schimbare! Marcela Fota, cu alt look și altă muzică (VIDEO)

Ce frumoasă este Marcela Fota și ce bine cântă! Atât de diferit este proiectul nou al artistei. Marcela le-a oferit fanilor cel mai frumos cadou de Paște, o melodie de dragoste. După perioada grea pe care a traversat-o, punându-și durerea în cantece, Marcela se intoarce la melodiile de dragoste pentru că muzica înseamnă iubire și viață, spune ea.

Marcela Fota a lansat în ziua de Paște, melodia Bate inima în mine și este o piesa de dragoste pentru care a ales o ținută total diferită de portul popular.

Din punctul meu de vedere, muzica înseamnă iubire și viață! Am decis, deși este o sărbătoare atât de importantă, să vin și eu cu un surplus în aceasta zi specială cu o melodie de dragoste, să bucur oamenii., a declarat Marcela Fota.

De această mare sărbătoare, Marcela și-a propus să aibă putere de muncă și să-și facă băiatul fericit.

Eu îmi doresc să fiu liniștită, înțeleasă, să fiu sănătoasă atât eu cât și familia mea! Dumnezeu să aibă grijă de noi! Și putere de muncă pentru că am observat că numai muncind realizezi tot ce-ți dorești, să fiu stăpână pe viața mea și să-mi duc copilul exact acolo unde îmi doresc. Nevoia te învață, situația te pune în fața faptului împlinit.”, a mai spus Marcela Fota.