Actualitate

Ceartă între copii, „rezolvată” de mame. Femeile au fost reţinute

FOTO ARHIVA

Scandal în plină zi, în Buzău, pe terasa restaurantului Mc Donald’s, unde polițiștii au descins zilele trecute ca să aplaneze situația. Patru femei, cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, încinseseră o adevărată bătaie, în văzul tuturor.

Totul a pornit de la cearta copiilor acestora, aflați la locul de joacă. Mamele celor mici au încercat să rezolve conflictul dintre copii, dar au sfârșit într-o încăierare generală. Cum nu păreau să se împace prea curând, iar situația degenerase, clienții restaurantului, deveniți martori fără voie la scandal, au alertat autoritățile.

„În ziua de 13 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe terasa unei unități alimentare din Buzău, este în desfășurare un conflict între patru persoane. Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă depoliţişti de ordine publică și de investigații criminale pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagonistele fiind patru buzoience cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, acestea agresându-se reciproc”, a transmis IPJ Buzău.

Cele patru buzoience au fost duse la poliție pentru audieri, iar la final au fost reținute pentru 24 de ore.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Față de cele 4 femei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”