POLITICĂ

(UPDATE) CIOLACU, ZIUA CEA MAI GREA. Azi este votul decisiv

UPDATE: Marcel Ciolacu a fost ales sâmbătă preşedinte al PSD cu 1.310 voturi. Contracandidatul său, Eugen Teodorovici, a avut 91 de voturi, potrivit anunţului făcut de Decebal Făgădău, preşedintele Comisiei de numărare a voturilor. Ciolacu a declarat după alegerea în funcţie că este onorat dar îl şi responsabilizează această poziţie

STIRE INIȚIALĂ:Deputatul Marcel Ciolacu, şeful Camerei Deputaţilor, trece azi prin cea mai mare încercare politică din cariera sa.

Ciolacu cere azi votul “poporului pesedist” pentru funcţia supremă din partid în cadrul Congresului Naţional al PSD. Pentru prima dată în istoria politică a României congresului unui partid important se desfăşoară on-line, iar astăzi delegaţiile pesediste buzoiene vor vota în secţii ad-hoc în Parcul Tineretului, clasic, în secţii de votare, singuri, în cabine special amenajate.

Sâmbătă dimineaţa, foarte probabil cei 50 de delegaţi judeţeni vor vota cu Ciolacu, iar acesta îl va învinge, spun specialiştii în politică, pe contracandidatul său, fostul senator de Buzău, Eugen Orlando Teodorovici.

Aşadar, azi avem un moment important pentru politica românească. (Vă vom ţine la curent)