Actualitate

Copil de 7 ani, certat și umilit într-un autobuz. Întâmplarea îngrijorătoare, relatată în mediul online

foto arhiva

Un copil de 7 ani a trecut zilele trecute printr-o situație care ar putea să îl marcheze. Întâmplarea a fost relatată pe platforma Buzău City Report de un buzoian, care a asistat la scena incredibilă, în care puștiul e certat și umilit de un șofer, într-un autobuz al Transbus.

Motivul, menționează buzoianul, este că trotineta sa ar fi ocupat prea mult spațiu în autobuz. Șoferul nu s-ar fi oprit doar la mustrări, ci ar fi trecut și la amenințări, transmițându-i copilului că poate fi oricând dat jos din autobuz. Buzoianul care a redactat sesizarea face apel către primarul Buzăului în speranța că se vor lua măsuri astfel încât să nu mai existe asemenea incidente.

„Domnule primar, cu tot respectul, cum este posibil că unui copil de 7 ani sa i se atragă atenția și să îl amenințe că îl dă jos din autobuz pentru că era cu o trotineta mica pentru copii cu 2 roti pe care o ținea la picioare și nu deranja pe nimeni ..dar în autobuz au urcat cu 3 cărucioare cu copii și nu a comentat nimeni nimic, mai este corect ???”, a transmis un buzoian pe pagina Buzău City Report

Episodul a stârnit indignarea celor care au asistat la întreaga scenă.

„Un căruț ptr copii ocupa loc cat 10 trotinete ..o să urc cu trotineta in autobuz personal cu copilul și dacă mi se atrage atenția voi suna la 112 ..este rasism …tot copil este si cel de 2 ani în cărucior și cel de 7 ani cu o trotineta ..așa abuzuri ca la Transbus rar mi-a fost să vad pe undeva…sa le fie rușine tuturor ..de acum voi filma și voi posta pe toate rețele sociale sa vadă toți buzoienii aceasta mare ,,dreptate” făcută de șoferii Trans bus”

Buzoianul care a făcut publică întâmplarea mai arată că și alți șoferi au probleme de comportament și nu respectă niște reguli elementare, care pot inclusiv pune în pericol viața și integritatea călătorilor.

„…cum folosesc telefoanele fara căști ..cum vb cu alte persoane in timpul călătoriei . Cum nu respecta programul orar . Cum nu opresc in stațiile de autobuz, cum vb urat călătorilor …o să vă aduc la cunoștință toate aceste nereguli !!! ”

Până la momentul redactării acestui material, reprezentanții Transbus nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere legat de incidentul relatat.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • De multe ori ne incurcam în autobuze de aceste chestiuni de balamuc ,într-un mijloc de transport destinat călătorilor, nu ar trebui sa existe alte obiecte pe roti care nu fac decât sa încurce accesul în autobuz și confortul la ore mai aglomerate ,pana la urma aceste trotinete sau caruțuri sau ce-o mai fi ,sunt destinate pentru a fi plimbate pe afara nu cu autobuzul

  • Spuneți și de faptul ca acești copii sau tineri elevi,,dacă li se poate spune așa,,când sunt luați la întrebări de carea șoferi,datorita unor regulamente ,acestea devin foarte nesimțiți, vulgari și needucați indiferent de situația creeată în momentul de față