Divertisment

Cornel Palade, cu piese surpriză la radio Focus FM

După mai bine de 20 de ani petrecuți împreună pe scenă și în fața camerelor de filmat, Cornel Palade și Romică Țociu au luat drumuri separate din cauza acestei perioade lungi de pandemie și nu au mai jucat împreună. Nu s-au certat, ci au găsit soluții pentru perioada grea. Starea de sănătate încă îi ajută, așa că au proiecte în derulare.

Simpaticul comic Cornel Palade a oferit o mare surpriză. El şi-a creat propriul album muzical. Deja piesele sale au atras atenția, iar două dintre ele intră de astăzi în difuzare la radio Focus Fm.

“Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă. La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Sunt melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor. “

Pentru Viața mea, Cornel Palade a colaborat cu Cătălin Crișan și este un mare succes. Piesa se poate asculta în programele Focus Fm, la fel și Margareta.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu