Divertisment

Cristi Minculescu, schimbare wow de look! Cântă la foc automat până la Revelion

Cu vocea lui inconfundabilă, a electrizat, timp de mai bine de 40 de ani, mulțimi impresionante. La 63 de ani, Cristi Minculescu se reinventează! Artistul s-a tuns scurt și pare mai plin de energie ca niciodată. Mărturisește că are agenda plină de concerte până după sărbători și se simte excelent.

“Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.”

Cristi Minculescu s-a tuns scurt. După ce s-a confruntat multă vreme cu probleme de sănătate, acum Cristi Minculescu se simte mai bine ca niciodată. Artistul s-a tuns scurt și pare cu 10 ani mai tânăr.

O adevărată legendă a rock-ului românesc, Cristi Minculescu este de mai mult de 4 decenii pe scenă și generații întregi s-au bucurat de vocea sa inconfundabilă. Viața l-a pus la grea încercare în 2009, când a suferit un tansplant de ficat care, din fericire, i-a salvat viața. Dragostea pentru muzică, dar și susținerea fanilor, care i-au fost mereu alături, l-au readus pe scenă, iar acum este la fel de plin de energie ca în tinerețe.