Divertisment

Cum se simte artistul Cătălin Crișan la 3 luni de la operația de hernie de disc

Artistul Cătălin Crișan acuză dureri la 3 luni de la operația de hernie de disc. Cu ceva timp în urmă, artistul ajunsese să nu se mai poată deplasa, din cauza durerilor, așa că a apelat la ultima soluție posibilă, operația, după mai multe tratamente eșuate. La 3 luni de la operație, Cătălin Crișan este din nou pe scenă, dar la cel mai recent concert artistul a acuzat dureri foarte mari, semn că încă nu este refăcut complet.

În urmă cu aproximativ 3 luni, Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc în ultima secundă. Artistul a apelat la mai multe tratamente înainte, dar nu mai putea merge. Operația a fost singura soluție, așa că artistul a fost nevoit să se opereze de hernie de disc.

După o perioadă de recuperare, Cătălin Crișan a revenit pe scenă, însă, se pare, a cam forțat lucrurile, pentru că, la cel mai recent concert, artistul a acuzat dureri de coloană și de picior, după ce a stat prea mult în picioare.

“Abia m-am întors de la Milano. Două luni de zile, am luat 21 de pastile, am făcut și zece injecții în burtă, anticoagulante. Am terminat tratamentul, dar nu am voie să ridic greutăți, să nu mă aplec brusc, să nu stau mult în picioare, ceea ce nu prea respect. Mai am dureri, dar nu ca cele prin care am trecut înainte de operație.”, a mărturisit Cătălin Crișan.