sn

Curat monden! Cine e buzoianca despre care se spune că i-ar fi luat locul Irinei în brațele lui Liviu Dragnea

foto: Facebook

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, care în ultima vreme a pus bazele unei noi construcții politice, Alianța pentru Patrie, continuă să țină primele pagini ale ziarelor de can-can, cu viața sa amoroasă. După ce s-a despărțit de mai tânăra Irina, presa tabloidă scrie acum că Dragnea ar avea o nouă iubită. Este vorba despre o buzoiancă, profesoară de limba franceză, care s-a implicat în noul partid ale cărui baze au fost puse de Liviu Dragnea.

Potrivit România TV, noua iubită a lui Dragnea ar fi Oana Leonte, deși nici ea și nici el nu au confirmat că ar exista o relație amoroasă.

În vârstă de 25 de ani, Oana Leonte a absolvit Colegiul „Hasdeu” și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar în prezent face un master în sociologie. Fost model și fostă sportivă (a jucat volei la CSS Buzău), buzoianca a fost secretar general al APP Sectorul 1 din București, pentru o perioadă de jumătate de an. Este președintele APP Tineret și acum, precizează sursa citată, s-ar ocupa de filiala din Buzău a partidului lui Dragnea.

Surse de presă spun că în urmă cu aproximativ două săptămâni buzoianca și-a sărbătorit ziua de naștere, iar printre invitați s-ar fi aflat și Liviu Dragnea.

Dacă până la urmă se va confirma că natura relației dintre cei doi nu este doar profesională, Oana nu ar fi prima buzoiancă iubită de un politician celebru. Și Călin Popescu-Tăriceanu, fost premier și fost președinte al Senatului, și-a găsit iubirea la Buzău, ultima sa soție, Loredana, fiind buzoiancă.

Autorul știrilor

Andra Vasilescu

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu