POLITICĂ

De ce a luat deputatul Adrian Mocanu micul dejun cu premierul Orban, sâmbătă dimineață

Președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a anunțat, sâmbătă dimineață, pe contul său de facebook că a luat micul dejun cu premierul Ludovic Orban

Președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a anunțat, sâmbătă dimineață, pe contul său de facebook că a luat micul dejun cu premierul Ludovic Orban. 

”Astăzi, am luat micul dejun împreună cu premierul României, domnul Ludovic Orban. L-am regăsit pe prim-ministrul Orban la fel de determinat să ducă până la capăt misiunea dificilă pe care și-a asumat-o după înlăturarea Ciumei Roșii de la guvernare. Este clar, după gestionarea cu succes a stării de urgență, va începe etapa de revitalizare a economiei și sunt optimist că vom ieși bine din această grea încercare pentru România.”, a scris parlamentarul buzoian. 
Mesajul este însoțit de o fotografie, în care deputatul Mocanu apare la mica distanță de premier, ambii purtând mască de protecție.
Deputatul buzoian transmite astfel un mesaj de stabilitate pentru  dispozitivul de partid și că alianța PMP-PNL central funcționează. Cât privește PNL Buzău, formațiunea nici nu contează. Liderul liberal Cristian Romanescu este izolat politic, organizația aflându-se în “stare de urgență”.