Actualitate

Detalii șocante despre accidentul de la Nehoiu, în care o minoră și-a pierdut viața

Accidentul grav, produs în această după amiază, pe DN10, la ieșire din Nehoiu, a fost produs de o tânără de 18 ani. Fata își luase permisul de câteva luni și astăzi ieșise la plimbare cu două prietene, ambele în vârstă de 17 ani. Din păcate, lipsa de experiență la volan și viteza  au fost cauzele tragediei în urma căreia o minoră și-a pierdut viața.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Brașov către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 18 ani, din Nehoiu, a ieșit în afara părții carosabile și a lovit un stâlp de beton”, informează IPJ Buzău.

Din păcate, în urma impactului, tânăra care s-a aflat pe bancheta din spate nu a avut nicio șansă. Stâlpul din beton aproape a strivit mașina, exact pe partea în care se afla tânăra.

Șoferița și pasagera din dreapta ei au scăpat cu viață .Fetele au rămas captive în mașină, fiind nevoie de intervenția unei macarale pentru a ridica stâlpul și apoi acestea au fost scoase din mașină de un echipaj de descarcerare.

”În urma impactului rezultat rănirea șoferiței, a unei pasagere de 17 ani, din Siriu și decesul unei a doua pasagere, de asemenea în vârstă de 17 ani, din Siriu. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Etichete