Actualitate Divertisment

Diana Bucșa, de la depresie la succes. Iată povestea!

Diana Bucșa începe noul an cu o nouă piesă, intitulată sugestiv Femeia, care este dedicată sexului frumos. Piesa este un Cover de la Angela Marta.

Ea înseamnă pentru tine, casă și căldură,

Te îndeamnă să faci bine și să uiți de ură.

Versurile sunt superbe și sunt dedicate doamnelor, care în curând vor fi celebrate pe 8 martie. Din februarie, piesa se va auzi la Focus Fm, cel mai tare radio. Diana Bucșa este o artistă nouă, care a reușit rapid să intre în grațiile ascultătorilor. Este pe val cu muzica sa, însă puțini știu că a trecut printr-o depresie majoră și voia să lase muzica definititv.

În urmă cu trei ani, Diana Bucșa impresiona pe toata lumea la “Vocea Romaniei”!. Era favorită, iar faptul că era în echipa lui Marius Moga îi dadea sperante că va urma o carieră în lumea muzicii ușoare românești. Din păcate, soarta a fost alta pentru Diana. În mod cu totul surprinzător, la etapa duelurilor, Diana a fost eliminată din competiție și, din acel moment, a fost, pur si simplu, devastată.

Visele mi s-au spulberat și am fost dezamagită pe toate planurile, astfel încât, fără să mă mai gândesc la nimic, am renunțat la muzică., a recunoscut Diana.

Pentru cântăreață a urmat o pauză de sase luni, timp în care, pur si simplu, a refuzat sa mai cânte.

Am dat numai răspunsuri negative, nu am mai acceptat nici măcar o propunere de a urca pe scenă. Am crezut că nu sunt suficient de bună în ceea ce îmi plăcea cel mai mult sa fac si aveam senzația că am si dezamăgit lumea care a avut încredere în mine. Familia a fost și ea devastată, mă vedea distrusă din punct de vedere psihic și, de aceea, mult timp, a incercat să mă ajute. Am luat decizia sa plec din București, am revenit acasa la Dej, în Ardeal și după multă susținere și sprijin, am fost în stare de un nou început. Pe undeva poate tot răul spre bine cum se spune, fiindcă, m-am axat pe viața de familie unde mă simțeam cel mai bine și uite așa am rămas însărcinată!”, a povestit cantareața.