Divertisment

Diana Ioniță, la Revelionul Artiștilor. Sute de cântăreți, lăutari își organizează propria lor petrecere

Un nou concept, Revelionul Artiștilor, devine din ce în ce mai popular cu fiecare an. După muncă multă, cu sute de cântări, pe durata întregului an, artiștii își organizează propria lor petrecere. A fost mare chef, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la
Târgu-Jiu, acolo unde sute de artiști, muzicanți și lăutari s-au strâns din toată țara și chiar din străinătate pentru a participa la Revelionul ce le este dedicat și care a devenit deja tradițional.

Buzoianca Diana Ioniță a fost prezentă la acest eveniment și a mărturisit că va reveni și anul viitor.

Pentru prima dată am ajuns la acest Revelion și am venit pentru că am auzit că la Târgu-Jiu e cea mai tare petrecere a noastră. E cel mai frumos Revelion și nu aveam voie să îl ratăm. Abia aștept să facem o tradiție din treaba asta și în fiecare an să revenim la Târgu-Jiu pentru a ne distra după un an de muncă.”, a spus cântăreața.

Ajunsă la Târgu-Jiu, înainte de petrecere, Diana a filmat două noi videoclipuri pe care le anunță a fi lansate cât de curând. Deocamdată, piesa sa în duet cu Dana Dobre, Inima nebună, răsună la radio Focus Fm.

La Revelionul Artiștilor de la Târgu-Jiu au fost prezenți și Stana Stepănescu și Marian Cozma, constănțeanul declarându-se și el foarte bucuros că a reușit să fie prezent la petrecere și chiar să îi scoată la joc pe toți participanții.

Diana Ioniță și Daniela Ploia, la Revelionul Artiștilor