Divertisment

Doar buzoianul Laurențiu Cazan ar fi avut șanse la Eurovision! Este reacția lui Horia Moculescu

Doar buzoianul Laurențiu Cazan ar fi avut șanse la Eurovision! Este reacția lui Horia Moculescu după finala de anul acesta unde Theodor Andrei a câștigat selecția națională cu piesa „D.G.T. (Off and on)”.

Tânărul de 18 ani va concura la Liverpool pentru un loc în finala de pe 13 mai. El a primit cele mai multe voturi din partea publicului dintre cele 12 piese calificate în finala națională a Eurovision 2023 România. Cunoscutul compozitor Horia Moculescu a avut o reacție fermă. Șansa României era doar Laurențiu Cazan.

La Eurovision, singurul solist român care avea șansa reală să câștige Trofeul Eurovision, dar nici nu l-am trimis măcar, este Laurențiu Cazan, cu piesa „Say Something”. Se clasase pe loc secund, în 1993, la finala națională. Noi nu avem o pregătire muzicală, ca popor. Ne trag înapoi și show-urile din spatele artistului.”, a declarat Horia Moculescu.

Și Mihai Trăistariu, câștigătorul onorantului loc 4 la Eurovision, ediția din 2006, cu piesa „Tornero”, l-a comentat pe câștigător:

“La vârsta de 19 ani, băiatul ăsta e un pic necopt, îl știu de la 8-9 ani. L-am jurizat adesea, de micuț, a fost mereu foarte talentat, original, nu copia pe nimeni. Ca artist îmi place mult, va reuși o carieră, căci e înțepat, așa. Dar cu piesa asta în limba română nu îl văd votat de străini, poate, în limba engleză. Îmi place că n-are emoții, n-are nicio treabă, stăpânește scena pe deplin.”