Divertisment

Dulce de Crăciun, la Focus FM

De astăzi, 6 decembrie, la radio Focus Fm începe cea mai dulce campanie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până pe 23 decembrie, aveți șansa de câștiga cel mai dulce cadou oferit de partenerii stației de radio. În fiecare zi, în programele de radio se poate câștiga un tort! Fii fan Focus Fm și șansa poate fi de partea ta!

Partenerii dulci ai stației radio sunt în Buzău și Râmnicu Sărat: Casa Lucia, YoYo Treats si Corina Caffe Focșani: Secret de Dulce by Roxi Slobozia: Cofetăria Flavours Brăila: Cofetăria Pisica Albastră și în Galați: Cofetăria Kristal.

Farmecul lunii decembrie ne învăluie la cea mai iubită stație radio, Focus FM. De Sfântul Nicolae, cel mai tare radio din regiune e dulce de tot, prin toate surprizele pregătite pentru ascultători, dar pune în undă și muzică românească de sezon, cu iz de sărbătoare. Că suntem la serviciu, la volan, în goana după cadouri sau acasă împodobind bradul de Craciun, Focus Fm ne aduce muzica sufletului, de la cei mai iubiți colindători. Ștefan Hrușcă, Fuego, Lorenna, Ștefan Bănică, Mădălina Manole, Paula Seling sau Narcisa Suciu ne aduc în decembrie adevărata muzică a sărbătorilor de iarnă.

În decembrie, facem atmosferă! Nu uitați că suntem în Buzău pe frecvența 93.8 Mhz, în Rm. Sărat ne puteți auzi pe 104.7 Mhz, în județele Vrancea, Brăila și Galați pe 97.0 Mhz, iar în Slobozia pe 92.9 Mhz. Pe internet ne puteți auzi în pagina noastră focusfm.ro inclusiv pe device-urile mobile. Intrați pe focusfm.ro de pe smartphone, activați play-erul și puteți naviga pe alte site-uri sau Facebook.