Actualitate

Eforturile au fost în zadar! Vivian a pierdut lupta cu boala

O veste șoc zguduie întreaga comunitate buzoiana. Victor Vivian, un buzoian în vârstă de 30 de ani si-a pierdut viața, după mai multe luni petrecute în spital.

Vivian a fost diagnosticat la începutul anului cu o forma galopantă de cancer. Cum a aflat vestea cutremurătoare, deși era greu transportabil, tânărul a ajuns la un spital din Capitală, acolo unde a primit îngrijiri.

Sute de buzoieni s-au unit pentru ca Vivian să se însănătoșească, făcând inclusiv un concert caritabil. Tânărul vorbea la telefon cu mulți dintre aceștia și dădea semne de însănătoșire, insa destinul a ales un alt drum.

Pe Facebook, zeci de postări si-au făcut apariția, în doar câteva minute de la publicarea veștii ca Vivian a părăsit aceasta lume.

Dumnezeu să te ierte, fratele meu de suflet! Sora ta o să te iubească mereu și te roagă să ai grijă de ea de acolo de sus! Mereu ai știut să mă susții , să mă ajuți și să fii lângă mine, refuz să cred ca s-a întâmplat asta. O să rămâi veșnic în inima mea! 🙏🏻🕊️

Dumnezeu să te ierte prieten drag,vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna 😔😔😔😔🙏🙏🙏Victor Vivian

Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem că drumul fiinţei dragi,s-a oprit aici. Odihnește-te în pace suflet bun!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Detalii despre povestea sa, Șansa News a adus AICI.

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian