Actualitate

Concert caritabil pentru Victoraș. Cine va cânta pentru tatăl de 30 de ani țintuit la pat de un cancer agresiv

Povestea lui Victoraș Ștefănoiu, bărbatul de 30 de ani care are nevoie de ajutor pentru a se trata după ce a fost diagnosticat cu o formă de cancer care avansează galopant, despre care Șansa News a scris AICI, a impresionat sute de oameni. Printre ei și mai mulți artiști, care s-au unit pentru o cauză nobilă și vor susține un concert caritabil.

Andreea Marcu, o apropiată a familiei, a fost cea care a venit cu ideea organizării unui eveniment caritabil, pentru a-i veni în sprijin lui Victoraș. Iar de la un gând până la a pune în practică totul nu a fost decât un pas, iar acum se știu deja toate detaliile concertului. Acesta va avea loc pe 17 martie, la Căminul Cultural din Măgura, iar printre cei care vor cânta pentru tânărul buzoian se numără Diana Ioniță, Nemuritorii, Chef de Chef și alții.

Andreea Marcu

Prețul unui bilet va fi de 20 de lei, iar toți banii strânși din vânzare vor fi donați. În plus, fiecare participant va putea dona cât dorește pentru Victoraș. Suma ce va fi strânsă în urma concertului va ajuta familia să suporte costurile investigațiilor medicale pe care le face tânărul, dar și următoarele intervenții chirurgicale.

Între timp, cine nu poate ajunge la concert poate dona bani în contul:

RO50CECEC001946302956211(Stefanoiu Nicoleta Adriana)

În prezent, buzoianul este internat la Institutul Oncologic din București și face radioterapie. În curând vor fi gata și cele mai recente analize făcute, ce vor stabili exact tipul de cancer care îl macină, astfel încât să poată începe și ședințele de chimioterapie.