Divertisment

FACE NUNTĂ DUPĂ 14 ANI DE RELAŢIE. ELLIE WHITE VORBEŞTE DESPRE DRAGOSTE ŞI PIESA NOUĂ

După ani de relaţie, buzoianca Elena Băltăgan (Ellie White) va fi mireasă. Cunoscută după succesul cu trupa cu care a colaborat multă vreme, Dj Project, Elena face casă bună cu Doru Tincă şi în plan sentimental şi profesional, numai că în 14 ani, această nu a devenit soţie cu acte în regulă. Ellie White și Doru Tincă se cunosc de 14 ani, au împreună doi copii, însă până acum nu au făcut pasul cel mare. Cei doi au dat detalii într-o emisiune de televiziune despre nunta pe care o vor organiza.

“Facem nuntă, doar că o să facem în Brașov și o facem în șapte locații, în fiecare locație 50 de persoane și mergem de la una la alta. Îți spun că n-a gândit-o nimeni până acum.
Rochia de mireasă ar trebui să fie puțin diferită de una de eveniment. Dacă va fi să fie, clar va fi o rochie albă de mireasă, cât de simplă sau complexă mai vedem.”, a spus artista.

Ellie White oferă un cadou muzical în prag de primăvară și lansează primul ei single pe anul 2021: „Flori de mai”. Cu versurile și muzica scrise de către artistă și producția realizată de Andy Platon, „Flori de mai” prezintă povestea unei iubiri pasionale care s-a transformat într-o amintire ce invadează visele. Iubirea poate fi o fantezie devenită realitate, ce te face să plutești și să visezi necontenit până când decide că e timpul să iasă din viața ta, lăsând în urmă un gol imens. În regia lui Silviu Mîndroc, clipul o înfățișează pe Ellie White într-o ipostază de femeie seducătoare, puternică și sigură pe ea, care trebuie să treacă testul despărțirii, chiar dacă „inima s-a oprit din cântat”.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu