Actualitate

(FOTO) Filmul scandalului de la locuința interlopului Argintaru, care s-a încheiat cu focuri de armă

Ițele scandalului izbucnit ieri pe strada Democrației, unde au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție și jandarmi după ce s-au tras focuri de armă, sunt încă departe de a fi deslușite în totalitate. Totuși, au ieșit la iveală noi detalii despre ceea ce s-a întâmplat acolo, inclusiv unul deloc de ignorat, și anume că la mijloc a fost prins inclusiv un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Surse de presă au declarat pentru Șansa News că o ambulanță se afla la casa lui Argintaru, unde ajunsese după un apel la 112 anunțase că o persoană este inconștientă. La fața locului, echipajul cu medic, format din 3 persoane, a constatat că pacientul nu era inconștient, ci doar suferise un puseu de tensiune. În timp ce acestuia îi erau acordate îngrijiri medicale, din curtea casei s-a auzit scandal, apoi câteva focuri de armă, moment în care pacientul s-ar fi smuls din mâinile medicului și asistentei, ieșind să vadă ce se întâmplă.

Ginerele lui Argintaru era cel care făcea scandal în curte, precizează surse de presă. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 20 de ani, din clanul Segher, cu care Argintaru își măritase fata, în vârstă de 17 ani. Fata, după o ceartă cu soacra, fugise de acasă la părinții săi. Nu era prima oară când fugea, iar ginerele venise să-și ia nevasta înapoi. De altfel, au precizat aceleași surse, ginerele lui Argintaru a fost cel care a tras cu arma. Este vorba despre o armă neletală, cu bile de cauciuc. El ar fi deschis focul din afara proprietății, adică din stradă, trăgând spre locuință, pereții casei având pe ei urme de la muniția neletală.

Imediat după ce a tras cu arma, ginerele lui Argintaru și celelalte persoane care îl însoțeau au urcat în mașină și au demarat în trombă.

În tot acest timp, echipajul de la SAJ, care rămăsese în casă, a strâns echipamentele medicale și a vrut să plece. A fost reținut însă pe loc de o femeie care i-ar fi amenințat. În cele din urmă, medicul și colegii săi au ieșit din casă pe o fereastră lăsată deschisă și s-au refugiat la un vecin, unde au rămas până la sosirea poliției.

Ancheta poliției este în curs, iar fugarii de la locul faptei nu au fost nici până acum prinși, fiind dați în urmărire.