Divertisment

FOCUS FM RĂMÂNE UN FENOMEN!

Cu ritmuri grecești, machidonești si bineînțeles cu cea mai bună muzică românească, vara a început la Focus Fm, cel mai tare radio. Nu e zi mai frumoasă decât aceea începută cu cafeaua bună, sorbită pe ritmul potrivit. Din zori și până-n seară, programele Focus Fm pun accent pe veselie și informație. Cele mai noi știri din regiune sunt aduse la fiecare fix de oră.

Vine vara bine-mi pare, căci la Focus avem muzica cea mai tare! Aici sunt hiturile care vor rula la petrecerile estivale. Din 2 iunie merg perfect munca, dar și distracția de weekend pe ritmul dat de artiștii noștri favoriti cu hiturile lor auziți la radio. Printre noutățile sezonului estival ascultăm cele mai noi piese de la Ghiță Munteanu, Tinu Vereșezan, Angela Rusu sau Aurelian Temișan. Elena Gheorghe le-a făcut fanilor o surpriză și a lansat “Mari Vreari”. Piesa beneficiază de un videoclip filmat acasă. Artista revine în atenția noastră cu o nouă melodie armânească auzită la Focus FM. Mari Vreari este compusă de Dani Peanci, de orchestrație ocupându-se Kiba Dachi și Marius Pop. O melodie extrem de  frumoasă am descoperit de luna aceasta de la Tinu Vereșezan. Abia lansată melodia Nici pe luna nici pe soare este o melodie de dragoste superbă. Un colaj nou-nouț, cu piese superbe, vom descoperi încet încet pe Focus. Angela Rusu e o voce de aur si cântă piesa numita Tu îmi umpli visele.

Se aude și muzica populară, căci fără ea nu ar fi aceeași atmosferă, pentru noi toți românii.  Emilia Ghinescu, Anton Achiței, Andreea Haissan, Angelica Flutur sau Steliana Sima fac atmosfera verii.

Cu muzică, știri, live-uri din studioul de radio cu moderatorii de emisiuni, FOCUS FM dă vara la maximum. Se poartă distracția alături de cel mai popular radio, la volan, prin țară în vacanță, la plajă, la terasă sau la muncă, unde timpul trece mai usor și mai plăcut, FOCUS FM rămâne în topul preferințelor.

Radioul numărul 1 poate fi recepționat pe 93.8 FM Buzău, 97.0 FM Vrancea Brăila Galați, 104,7 FM Rm Sărat și 92,9 FM Ialomița. Pe site-ul http://www.focusfm.ro/ poate fi ascultat online de românii de pretutindeni.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu