Actualitate

(FOTO) Accident cu victime multiple pe DJ 203 K, la Vintilă Vodă

O clipă de neatenție a dus la un accident grav, la Vintilă Vodă. Un impact violent între două mașini a avut loc pe DJ 203 K, în urma căruia 4 persoane au fost rănite.

Din primele date, se pare că unul dintre șoferi a vrut să vireze de pe drumul principal pentru a pătrunde în incinta unei stații de carburanți. Un alt șofer care venea din spate a încercat să îl depășească, însă nu a mai avut timp. A intrat în plin în prima mașină. Impactul a fost violent, 4 persoane fiind rănite. În ambele mașini se aflau persoane din aceeași localitate, Bisoca.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Lopătari către Buzău, un șofer în vârstă de 30 de ani, din Bisoca a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 54 de ani, din Bisoca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane: șoferul de 30 de ani, doi pasageri ai acestuia, o femeie în vârstă de 33 de ani și un bărbat în vârstă 30 de ani, ambii din Bisoca și o pasageră de 49 de ani, din Bisoca din mașina bărbatului de 54 de ani. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Etichete