Actualitate POLITICĂ

(FOTO) Cum au reușit tinerii liberali să-i înveselească pe copii, de ziua lor

Tineretul Național Liberal din Buzău s-a mobilizat pentru a le face copiilor o mulțime de surprize de ziua lor. Și au și reușit să transforme ziua de 1 iunie într-o zi de neuitat.

Atât în municipiul Buzău, cât și în Rm. Sărat, tinerii liberali au dat startul distracției, pregătind o serie de jocuri distractive și creative pentru cei mici. Culori, veselie, baloane, picturi pe față, desene pe asfalt au fost doar câteva din ingredientele unei zile de neuitat pentru cei mici care au fost alături de tinerii liberali.

Acțiunea TNL nu a trecut neobservată, fiind remarcată de liderii partidului.

”Tineretul liberal a reușit astăzi, de 1 iunie, să creeze o adevărată poveste pentru copii. Organizația județeană TNL Buzău și organizațiile municipale ale Tineretului Național Liberal Buzău și Rm. Sărat au pregătit o mulțime de surprize pentru copii, care au petrecut de ziua lor într-o atmosferă de neuitat. Felicitări tinerilor liberali pentru mobilizarea exemplară!”, a transmis senatorul Vlad Pufu, președinte al organizației municipale a PNL Buzău.

Și liderul organizației județene a avut un mesaj similar:

”Bucuria din ochii copiilor care au simțit că astăzi a fost cu adevărat ziua lor este de neprețuit. Îi felicit pe colegii mei din TNL Buzau pentru aceste evenimente și îi asigur, în continuare, de tot sprijinul meu”, a scris, pe Facebook, președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.