Actualitate

(FOTO) Eveniment cultural de excepție, în această seară, la Vila Albatros! Interpretul este multi-premiat internațional

Vila Albatros dă startul evenimentelor de senzație. După ce a găzduit un concert extraordinar al trupei „Om la lună”, eveniment care a rămas în sufletul buzoienilor, Sala Studio se reinventează și este gata să strângă din nou publicul buzoian.

Astăzi, începând cu ora 19.00, casa lui Alexandru Marghiloman, fostul prim-ministru conservator, va fi gazda iubitorilor de muzică de calitate. Organizatorii anunță un eveniment cultural de înaltă ținută artistică: concertul extraordinar „NøMad”. Christophe Meyer, compozitor și muzician elvețian, va susține un spectacol la Buzău, fiind a treia oară când acesta cântă în țara noastră, în cadrul unui turneu cu „formație standard”, respectiv cu baterist, basist și pianist.

Christopher Mayer este deținător al mai multor premii internaționale, având turnee în toată lumea și colaborări cu artiști de renume, iar orchestrațiile sunt încărcate cu o deosebită profunzime emoțională.

Practic, Sala Studio devine, încetul cu încetul, locul de pace și regăsire al buzoienilor, având rol principal de găzduire a unor spectacole de teatru unice, iar acum fiind spațiul perfect pentru concerte culturale. Sala Studio reușește să umple de fiecare dată locurile disponibile, indiferent de natura evenimentului.