Actualitate

(FOTO) Lecție importantă de la militarii de la Boboc: cum poți face fapte bune adunând pet-uri

Au reciclat, au ajutat! Cadrele militare de la Boboc continuă tradiția ultimilor ani și, cu fiecare ocazie, sar în ajutorul celor care au nevoie de sprijin.

De data aceasta, militarii au avut grijă să sorteze deșeurile și să strângă cât mai multe pet-uri, pentru a putea participa la un program special organizat de un mare lanț de magazine. Următorul pas a fost să transporte sticlele din plastic la organizator, fiind răsplătiți pentru grija pentru mediu de care au dat dovadă cu o cantitate însemnată de fructe și legume: castraveți, conopidă, cartofi, mere, în total peste o tonă și jumătate.

Produsele românești, sănătoase, au fost transportate mai departe de militari și donate celor care au nevoie în fiecare zi de vitamine. Bătrânii din centre sociale și copiii de la Centrul de Educație Incluzivă au avut parte de surpriza pregătită de militarii de la Boboc.

“De obiceiurile bune, nu se scapă ușor! Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene a participat pentru al treilea an consecutiv la caravana “#PlatacuPET“. Astfel, cu ajutorul personalului, motivați din nou de caporal Alexandru Dobre, am adunat, sortat și reciclat peste 10 000 de pet-uri, la schimbul cărora am primit peste 1 500 kg de fructe și legume românești.

Acestea au fost donate către Centrul de Educație Incluzivă, Asociației Sf.Sava și Asociației Bisericii Catolice, toate din municipiul Buzău.

Orice obicei bun #SePune!”