Actualitate

(FOTO) Cum se fac lucrările care vor împânzi orașul. Primul șantier de înlocuire a țevilor de apă și canalizare, deschis pe strada Bucegi

Zilele trecute au început lucrările de înlocuire a rețelei de apă și canalizare pe strada Bucegi. Proiectul face parte dintr-un program amplu al Companiei de Apă Buzău, care are ca scop modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, precum și în alte 21 de comune și orașe.

Lucrările au închis strada Bucegi, deși aceasta este o arteră importantă. Fluxul de mașini a fost preluat de străzile adiacente, dar problema e că aici doar s-a dat startul lucrărilor, care în curând vor împânzi orașul și care vor afecta traficul din municipiu. Ceea ce va urma va determina creșteri ale valorilor de trafic și blocaje pe arterele ce nu vor fi afectate de lucrări. Din informațiile comunicate de municipalitate, lucrări vor fi toată vara, mai exact până în luna septembrie.

Alte lucrări de înlocuire a rețelei de canalizare se desfășoară pe Unirii, în cartierul 1 Decembrie, dar și în zona Micro 3, iar în curând vor începe și în Dorobanți, însumând în total peste 40 de străzi.