Actualitate

(FOTO) Mai multe mașini parcate pe Bulevardul Unirii, distruse una câte una. Jandarmii au intervenit de urgență

Mai mulți buzoieni s-au ales astăzi cu pagube materiale importante după ce mașinile pe care le parcaseră pe Bulevardul Unirii au fost avariate. Un bărbat a fost cel care a luat la rând mașinile și a început să le lovească una după alta. A reușit să spargă oglinzile a 5 autoturisme până când buzoienii care l-au observat au cerut ajutorul jandarmilor. Un echipaj al Jandarmeriei a intervenit de urgență. Oamenii în uniformă albastră l-au prins pe bărbatul pus pe scandal și l-au îndepărtat înainte de a distruge și alte mașini.

“Duminică, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că a vandalizat 5 autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Buzău, distrugându-le oglinzile laterale, actele de distrugere putând fi și mai numeroase dacă echipajul de jandarmi nu ar fi acționat rapid pentru imobilizarea autorului. Concret, în jurul orei 12:30, echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău a fost sesizat de către mai multe persoane  despre faptul că un bărbat loveşte mai multe mașini aflate într-o parcare din zona Bulevardului Unirii, context în care s-a procedat la stoparea activității infracționale și imobilizarea persoanei în cauză, ulterior fiind  întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, anunță IJJ Buzău.

Bărbatul care a distrus oglinzile autoturismelor are 31 de ani și este din județul Vrancea. Când a fost prins de jandarmi, el a declarat că era foarte nervos și de aceea s-a răzbunat pe mașinile întâlnite în cale.