Actualitate

(FOTO) Unirii, bulevardul marilor încercări eșuate. O altă groapă și-a făcut apariția în zona de nord

Aglomerația de pe Unirii sau lucrările nesfârșite nu ar mai trebui să uimească pe nimeni. Însă, zi de zi apar noi lucrări care dau peste cap șoferii. Un exemplu este o groapă apărută în asfaltul recent turnat pe Bulevardul Unirii.

Problema a fost semnalată de un cititor Șansa News.ro. Buzoianul a arătat că o denivelare a apărut în zona Unirii Nord, lângă primul semafor din proximitatea rondului de la avion. Aceasta este semnalizată, însă le dă de furcă tuturor participanților la trafic, ce sunt nevoiți să o ocolească.

Cum deja orașul este sufocat de mașini, aplicațiile de trafic se înroșesc constant, puncte de aglomerare sunt cu duiumul, o groapă nouă a fost fix picătura care a umplut paharul pentru buzoienii nevoiți să aștepte zeci de minute în trafic.

Precizăm că recent în zonă au avut loc lucrări prin care au fost schimbate conducte, iar ulterior s-a turnat un strat nou de asfalt. Totuși, la scurt timp după, au apărut și primele semne de uzură, așa cum reiese și din imaginile de mai sus.